Många nollade idag

Sinikka/Lise-Lotte är det enda damlag som står emot herrarnas skytte , tog tre raka i dag och ligger på 4:e plats . Tabellen haltar men några lag utmärker sig genom att inte förlorat någon match . Tomas Hallqvist och Håkan Fransson går fram som en slåttermaskin och mejar ned allt motstånd . 12 raka vinster , starkt jobbat ” bara ” 23 matcher kvar .

Ovan syns Anders Hallqvist längs bak som med Lars-Göran Svensson vann mot trevliga Grästorp paret ( mitten ) Bittan Martinsson och Tord Magnusson med 11-9 . Anders/Lasse nollade också i dag och gick med sina 7 vinster upp på 3:e plats.

Kanske lite förvillande att se 4 Hallqvistar i tabellen men Anders och Tomas är bröder och Kerstin och Rigmor svägerskor .

Publikmatchen på förmiddagen blev matchen vi hintade om i förra inlägget , Åmål paret Risto/Kjell mot Skjut & Smekarna Bernt/Tommy . Risto som kammade hem ett brons på SM i boule skytte smällde på i dag också , men Bernt/Tommy höll emot med bra lägg och några bra skott , tog ledning med 11-4 . Risto/Kjell plockade poäng och plötsligt stod det 11-10 , det började gå nerv i matchen . När Bernt/Tommy i sista omgången låg inne med vinst klotet försökte Risto förtvivlat skjuta bort men missade , en riktig nagelbitare , kommenterade Tommy efteråt .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: